On-line kurz

Zkontroluj si účetnictví 

Zkontrolujete si účetnictví

a to nejen rozvrhové účty, ale podívám se i na kontrolu výsledkových účtů.

před koncem roku

a budete mít jasno, jaké konkrétní zůstatky na účtech máte a z čeho se skládají.

a získáte více času

na vyřešení nesrovnalostí s klientem a zaúčtování chybějících operací.

Kurz je on-line

A vy díky tomu máte možnost kurz shlédnout kdykoli a odkudkoli. Stačí pouze internetové připojení.

Obsah kurzu

Můžete se těšit na videolekce, podle kterých si můžete zkontrolovat účetnictví.

Najdete jak teoretický výklad účtů podle toho, jak jsou uspořádány v rozvaze/výsledovce, ale i praktickou část, kde se dozvíte tipy, jak si účty zkontrolovat. U skoro všech lekcí také najdete praktickou ukázku kontroly v programu Pohoda.

Lekce se otevírají postupně každý třetí den

A co Vás v kurzu čeká? 🙂

  • Kontrola účtů dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku
  • Kontrola finančního majetku a zásob
  • Kontrola peněžních prostředků
  • Kontrola pohledávek a závazků z obchodních vztahů
  • Kontrola mzdových a daňových účtů
  • Kontrola ostatních závazků a pohledávek
  • Bonus: kontrola kapitálových, nákladových a výnosových účtů

Na všechny lekce se budete moci podívat i zpětně. Přístupy do kurzu Vám zůstanou ještě 30 dní po zpřístupnění poslední lekce. Budete tak mít ještě více jak měsíc na to, abyste všechny lekce vklidu prošli a odnesli si z nich maximum.

Kdo vás bude kurzem provázet?

Jmenuji se Lenka Vochozková a účetnictví a daním se věnuji již 10. rokem. Poprvé jsem se s účetní praxí setkala jako zaměstnanec účetní firmy a už jsem v oblasti externího účetnictví zůstala.

Mezi mé klienty patří společnosti a fyzické osoby z různých odvětví. Mám možnost tak účtovat e-shopy, technologické společnosti, developerské projekty, lékařská zařízení, řemeslné služby, regionální televizi nebo třeba vydavatele časopisu.

Zajímám se o digitalizaci účetnictví, nové technologie a baví mě svět IT. Díky digitalizaci můžu pracovat prakticky kdekoli, kde je internetové připojení. I účetní tedy může být "digitálním nomádem" 🙂

Kromě vedení účetnictví se věnuji i lektorské činnosti. Před "covidem" jsem přednášela pro jednu vzdělávací agenturu a poté se vše přesunulo do on-line prostředí. Já sama ke vzdělávání využívám on-line kurzy. Baví mě, že si vybrané téma pustit podle mých časových možností a kdykoli se vracet.

V čem vám tento kurz pomůže?

Znalosti, které vám nyní mohu prostřednictvím kurzu předat, jsem získávala roky. Nemusíte tak trávit svůj čas vyhledáváním informací a nemusíte se učit z vlastních chyb. Toto už jsem udělala za vás a vy už můžete postupovat podle ověřených návodů a svůj ušetřený čas můžete věnovat něčemu jinému. 

Lekce se v kurzu otevírají postupně každý třetí den. 🙂

Na videa se budete moci podívat i zpětně. Přístupy do kurzu zůstanou platné do 31.5.2024

Budete tak mít dostatek času na to, abyste všechny lekce vklidu prošli a odnesli si z nich maximum.

Kolik kurz stojí?

Informace, které vám prostřednictvím kurzu chci předat, jsou určené jen pro ty z vás, kteří o ně opravdu stojí a využijí je ve své účetní praxi. Kurz není pro všechny, ale jen pro ty, kteří berou účetnictví vážně a chtějí jej mít v pořádku.

Cena kurzu Zkontroluj si účetnictví

3900 Kč vč. DPH

Chtěla bych ještě zmínit, že je pro mě opravdu důležité, abyste z kurzu vytěžili maximum.

Tak jsem cenu nastavila dostatečně nízkou na to, aby pro vás nebyla překážkou do kurzu vstoupit a naučit se kontrolovat si účetnictví. Zároveň ale takovou, abyste cítili závazek a šli do akce. 🙂

Nic neriskujete

Je pro mě opravdu důležité, abyste byli s průběhem kurzu spokojeni a aby vám dal přesně to, pro co jste se do něj přihlásili a byl pro vás užitečný.

Pokud ale do 14 dnů usoudíte, že to není to, co jste hledali, že kurz nesplňuje vaše očekávání nebo nebudete s průběhem kurzu spokojeni, stačí mi napsat e-mail, vrátím vám peníze bez otázek v plné výši. Chápu, že ne vše sedne každému a pro mě je vaše spokojenost na prvním místě.

Pokud budete mít jakýkoli dotaz, můžete se na mě obrátit a to prostřednictvím e-mailu

info(zavináč)ucetni-kavarna.cz

Těším se na vás v kurzu! 🙂